© RVD – Jeroen van der Meyde

Persoonlijke verzorging

Voor een koninklijke uitstraling is niet alleen kleding van belang, persoonlijke verzorging is minstens zo belangrijk. Haar en make-up dragen ook absoluut bij aan de royal look. Vergeet dus niet om hierbij stil te staan als je tot in de puntjes verzorgd voor de dag wil komen. Hetzelfde geldt voor je nagels, parfumkeuze en eventuele tattoos of cosmetische ingrepen.

Koninklijke make-up

Wanneer je goed kijkt naar de royals zie je al snel dat ze over het algemeen heel veel make-up dragen. Toch ziet het er op het eerste gezicht natuurlijk uit. Hoe doen ze dit toch? Lees hier hoe je voor een koninklijke make-up zorgt.

Koninklijke kapsels

Royals besteden over het algemeen veel aandacht aan hun haar. Een verzorgd kapsel draagt absoluut bij aan een koninklijke look. Hoe het haar gedragen wordt maakt hierbij niet zoveel uit, als de haardracht maar passend is bij de gelegenheid. Bij bijzondere gelegenheden dragen de dames van het koninklijk huis het haar vaak opgestoken. Vooral ’s avonds is dit praktisch, omdat in opgestoken haar tiara’s goed vastgezet kunnen worden. Nu zal de gewone Nederlandse dame niet vaak een tiara dragen, toch zorgt mooi opgestoken haar voor een chique uitstraling. Wat draagt nog meer bij aan het koninklijke plaatje? Lees hier alles over koninklijke kapsels.

Koninklijke nagels

Wil je koninklijke nagels? Hier kan je heel makkelijk zelf voor zorgen. De royale nagels zijn namelijk met een paar producten na te apen. Koninklijke nagels zijn meestal alleen een beetje verzorgd en bijna nooit nep. Houd je van acrylnagels, dan is dit geen probleem zolang het er maar natuurlijk uit blijft zien. Lees hier alles over hoe je nagels de royal look geeft.

Overige details

Het creëren van een koninklijke look zit hem in de details. Besteed dus niet alleen aandacht aan je kleding en accessoires, maar ook aan je persoonlijke verzorging. Denk hierbij niet alleen aan je kapsel en nagels, maar ook aan je parfumkeuze en het al dan niet showen van eventuele tatoeages. Hier lees je alle details om ook op dit vlak koninklijk voor de dag te komen.