De website Dress like a royal is een initiatief van Linda (1985) uit Den Haag. Van jongs af aan is ze al dol op het koningshuis en de kleding die onze royals dragen. Als klein kind kon ze urenlang door tijdschriften bladeren en tekende ze Máxima graag na (zie één van de resultaten hieronder). Nog steeds kijkt ze graag naar wat de leden van het Koninklijk Huis dragen, zowel in Nederland als de royalty buiten onze landsgrenzen. Deze website is dan ook het resultaat van deze uit de hand gelopen hobby.

Onafhankelijke website

Deze website is geheel onafhankelijk, persoonlijk en ontstaan als hobby. Niemand betaalt Dress like a royal om de artikelen op deze website te schrijven. Op de website worden op sommige pagina’s shopsuggesties aangeboden als tip. Deze suggesties zijn persoonlijk en hiervoor krijgt deze site geen vergoeding. Afbeeldingen waarop kleding en accessoires worden aangeboden, zijn ook persoonlijke shop suggesties. Voor het doorlinken naar de artikelen op deze afbeeldingen krijgt Dress Like A Royal soms wel als tegenprestatie een vergoeding van de desbetreffende partij. Beschouw dit als een vergoeding voor de tijd en inspanning die in deze website worden gestoken.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van deze website? Dan kun je contact opnemen met Linda door een e-mail te sturen naar info@dresslikearoyal.nl. Ben je geen fan van het koningshuis? Dat is natuurlijk prima, maar het heeft geen zin om hierover te mailen: deze website is op geen enkele manier verbonden met het koningshuis. Deze website is ook geen politiek statement of iets dergelijks, het is puur gericht en ontstaan uit liefde voor mode.