©RVD - Erwin Olaf

©RVD – Erwin Olaf

Alle foto’s op deze website waarop leden van het Nederlandse Koninklijk Huis of de Nederlandse Koninklijke familie staan afgebeeld, zijn afkomstig van de website van het Koninklijk Huis en het auteursrecht op deze foto’s berust bij de RVD en is hier uitdrukkelijk aan voorbehouden.

Alle foto’s op deze website waarop leden van het Zweedse Koninklijk Huis staan afgebeeld zijn afkomstig van de website van het Zweedse Kungahuset en het auteursrecht op deze foto’s berust bij hen en is hier uitdrukkelijk aan voorbehouden.

Alle andere foto’s zijn rechtenvrij, of gekocht en afkomstig van de website Pexels.

Alle illustraties op deze website zijn gemaakt door Linda van Deventer en het auteursrecht op deze illustraties berusten bij haar. Het is dan ook verboden deze illustraties te kopiëren of te delen zonder eerst toestemming te hebben gevraagd.

Alle foto’s waarop kleding en accessoires staan afgebeeld waar een link achter zit, zijn van de website waarnaar wordt doorgelinkt en behoren hen toe. Voor eventuele vragen hierover kan men zich het beste wenden tot de desbetreffende website.