© RVD / Wesley de Wit

Kleding

Kleding maakt de man, maar ook zeker de vrouw. Wie goed voor de dag wil komen en een beetje koninklijke allure aan zijn outfit wil toevoegen, doet er goed aan om aandacht te besteden aan zijn outfit. Zorg altijd dat je kleding draagt die past bij de gelegenheid en kies voor mooie stoffen. Accessoires maken de look vervolgens compleet.

Casual

Alledaagse kleding met een chique touch is niet makkelijk te vinden. Je bent al snel overdressed of je onderscheidt je niet van de rest. Hoe kun je in het dagelijks leven je outfit toch een beetje allure geven? Lees hier wat de royals doen om ook casual goed voor de dag te komen.

Gekleed

Een feestelijke borrel of een huwelijk zorgt ervoor dat je wat meer kunt uitpakken qua kleding. Wat trek je aan naar dit soort gelegenheden en waar moet je op letten om je look een royal touch te geven? Lees hier hoe je bij een meer geklede gelegenheid als de best dressed guest kan schitteren.

Avondkleding

Wanneer je avondkleding aan mag trekken, kun je helemaal uitpakken. Een galajurk of smoking zorgen al snel voor royale allure. Waar moet je op letten? En wat zijn de tips and tricks om koninklijk voor de dag te komen. Wij zetten het voor je op een rijtje.

Basics

Het is natuurlijk het leukst om geld uit te geven aan kleding die gezien mag worden. Toch zijn de basics minstens zo belangrijk voor wie stijlvol voor de dag wil komen. Denk aan de perfecte panty of onzichtbaar ondergoed, die je figuur goed uit laat komen. Welke basics zijn de moeite waard om in te investeren en zou elke dame in haar kast moeten hebben? Je leest het hier.